The Room

There is no ‘one size fits all approach’ so all modifications are to suit the client’s needs. Sensory preferences will be identified and the client will decide how the room should change. The Therapy room is specially designed to accommodate individuals’ sensory preferences. Using the latest LED and fibre optic lighting, the room can transform.  A client can choose from many options such as what sounds they would prepare, what colour they would like the room. You can opt for stars on the celling and decide to sit on a chair, couch or giant beanbags. A large TV is used to accommodate visual learning styles. All visuals can be minimised to avoid sensory distraction if needed.  The air in the room is purified improving the air quality for clients. The room is wheelchair friendly

If you have any questions or need assistance please do not hesitate to contact me.